Martins Dukurs Leikplesidā aizvadīs septīto PK posmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: EPA/Scanpix

Latvijas vadošais skeletonists Martins Dukurs šodien ASV trasē Leikplesidā aizvada Pasaules kausa septītā posma sacensības.

Skeletona sacensībām vīriešiem starts tiks dots plkst.16 pēc Latvijas laika, bet otrais brauciens sāksies plkst.17.45.

Martins Dukurs būs vienīgais Latvijas skeletona pārstāvis šajā posmā, jo viņa brālis Tomass necīnās par augstām vietām kopvērtējumā un vēlas labāk sagatavoties planētas meistarsacīkstēm, tāpēc viņš pēc nedēļas sacentīsies Kalgari, kur skeletonistiem būs uzreiz divas sacensības. Tikmēr Ivo Šteinbergs uz Ziemeļameriku nav devies.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ir olimpiskais čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas, kurš iekrājis 1045 punktus un tikai par punktu apsteidz krievu Aleksandru Tretjakovu. Trešais ar 969 punktiem ir Ņikita Tregubovs no Krievijas, kamēr ceturto pozīciju ar 938 punktiem ieņem vācietis Aksels Jungks. Piektais ar 931 punktu ir M.Dukurs, bet viņam ar 880 punktiem seko T.Dukurs.

Savukārt Šteinbergs ar 300 punktiem ir 24.pozīcijā.

M.Dukurs šosezon no pieciem sacensībām tikai divreiz kāpis uz goda pjedestāla, taču ir guvis vienu uzvaru. Savukārt etaps Kēnigszē laikapstākļu dēļ tika pārcelts uz Kalgari, kur nākamnedēļ līdz ar to būs divas skeletona sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu