Dauza mašīnas un dod pa seju - divi vīrieši Iļģuciemā, iespējams, parāda dēļ sarīko traci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sadauzīts automašīnas priekšējais stikls; ilustratīvs foto.
Sadauzīts automašīnas priekšējais stikls; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Divi vīrieši Iļģuciemā, iespējams, cenšoties atgūt parādu, sadauzījuši divus auto un piekāvuši kādu vīrieti, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ap pusnakti policisti saņēma izsaukumu uz Dzirciema ielu Iļģuciemā. Zvanītājs vēstīja par nezināmiem vīriešiem, kuri ar lauzni sasituši pagalmā stāvošu "Ford" markas auto un nozaguši no tā mantas.

Šie vīrieši apskādēja arī blakus stāvošu "Volkswagen" markas auto un iesita pa seju tā īpašniekam, kurš centās savu spēkratu paglābt.

Policija vandāļus aizturēja, vēsta televīzijas raidījums.

Abi vīrieši savus rīcības motīvus paskaidrot nevarēja, taču savu vainu nenoliedza.

Priekš ievainotā "Volkswagen" īpašnieka izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, un vīrietis aizvests uz Paula Stradiņa slimnīcu. Savukārt abi vandāļi aizvesti uz policijas iecirkni.

Par konflikta iemesliem apvaicāti tuvējie iedzīvotāji un atklājās, ka uzbrucēji un cietušie, iespējams, savā starpā ir pazīstami un konflikts izcēlies nenokārtotu naudas parādu dēļ.

Policijā ir uzsākts kriminālprocess par zādzību ar iekļūšanu automašīnā un par mantas tīšu bojāšanu, turklāt vainīgajiem būs jākompensē sabojāto auto remonts, vēsta LNT raidījums "Degpunktā". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu