Kliedza, skraidīja apkārt, dauzīja mašīnas - Olainē uzdarbojies "hiperaktīvs" vandālis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Laterna ziemas vakarā; ilustratīvs foto.
Laterna ziemas vakarā; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Pirmdien, 11. februārī, vairāki Olaines iedzīvotāji ziņoja par kādu vīrieti, kurš, būdams alkohola vai citu vielu ietekmē, ālējies pa pilsētu, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vandālis kliedzis, skraidījis pa ielām un dauzījis pa mašīnām, tā traucējot pilsētnieku naktsmieru.

Pirmais par dauzoņu ziņoja kāds veikala īpašnieks, kurš pastāstīja, ka kāds vīrietis bojājis viņa kases aparātu, uzgāžoties tam virsū.

Policisti ieguva informāciju par vīrieša izskatu, nodeva ziņu kolēģiem no Olaines pašvaldības policijas un kopā uzsāka dauzoņas meklēšanu, tikmēr policijas dežūrdaļa saņēma vēl vienu ziņu par vandāļa nedarbiem.

Kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājs pa logu ievēroja vīrieti, kurš ar kāju izsita stāvošai mašīnai lukturi, pēc tam uzkāpa uz citas mašīnas jumta un sācis lēkāt. Tad sekojis kritiens, atsitoties ar seju pret asfaltu.

Pašvaldības policisti vīrieti atrada pie kāda veikala durvīm, vēsta televīzijas raidījums.

Dauzoņa likumsargus sagaidīja ar šampānieša pudeli rokās un asiņojošo roku, kas, visticamāk, bija sagriezta ar stikliem.

Vēlāk ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri izsauca mediķus. Pēc apskates secināts, ka dauzoņa var doties uz policijas iecirkni.

39 gadus vecajam vīrietim būs jāmaksā sods ne tikai par likumpārkāpumiem, bet arī jāvienojas ar auto un veikalu īpašniekiem par nodarītā kaitējuma atlīdzināšanu, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu