Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas zvaigznes Tartu uzvar somus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: estlatbl.com

"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spīdekļi sestdien Tartu zvaigžņu spēlē ar rezultātu 111:105 (28:19, 34:33, 21:27, 28:26) pārspēja Somijas līgas labākos basketbolistus.

Uzvarētājiem 19 punktus guva Tallinas "Kalev"/"Cramo" basketbolists Janari Joesārs, bet 18 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija viņa komandas biedram Arnetam Multrijam. Joesārs tika atzīts par šīs spēles vērtīgāko spēlētāju.

No Latvijas komandu basketbolistiem 14 punktus guva Mareks Mejeris ("VEF Rīga"), 13 punkti bija Džastinam Džonsonam ("Liepāja"), 12 punktus iemeta Rihards Lomažs ("Ventspils"), desmit punkti bija Edgaram Lasenbergam ("Ogre"), bet pieci punkti - Jānim Kaufmanim ("Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola").

Somijas līgas komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džuvans Steitens.

Latvijas-Igaunijas līgas komandu vadīja "Ventspils" stūrmanis Roberts Štelmahers un Tallinas "Kalev"/"Cramo" treneris Donalds Kairis.

Tikmēr "slam-dunk" konkursā triumfēja Kristaps Dārgais ("Ogre"), kuram tas ir jau sestais zvaigžņu spēļu tituls, tālmetienu sacensībās uzvarēja Tēmu Ranniko ("Salon Vilpas"), bet meistarības konkursā labākais bija Indreks Kajupanks (Raplas "AVIS Utilitas"). Treneru konkursā, kur jāizpilda metieni no centra, uzvarēja viens no mača tiesnešiem Madiss Alliks.

Mačs norisinājās Tartu Universitātes jaunajā zālē, kur ir 3000 skatītāju vietas.

Iepriekšējā sezonā savā starpā tikās Latvijas un Igaunijas līgu zvaigznes, latviešiem Tallinā uzvarot ar 127:126. Aizpērn Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēle notika Ventspilī un pēc tās tika apsolīts, ka 2018.gadā to aizvadīs Ogrē, tomēr aizpērnā gada beigās tika paziņots, ka Tallinā risināsies apvienota Latvijas un Igaunijas līgu cīņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu