Amerikāņu aktieris, iespējams, inscinējis pret sevi vērstu rasistisku un homofobisku uzbrukumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Amerikāņu aktieris Džusijs Smolets.
Amerikāņu aktieris Džusijs Smolets. Foto: Reuters / Scanpix

Čikāgas policijai radušās aizdomas, ka amerikāņu seriāla "Empire" aktieris Džusijs Smolets varētu būt samaksājis diviem vīriešiem, lai tie janvāra beigās it kā viņam uzbruktu, vēsta raidorganizācija BBC.

Divi nigēriešu izcelsmes brāļi - Ola un Abels Obsundario -, kuri strādājuši kā statisti seriālā "Empire", pastāstīja policijai, ka par 29. janvāri veikto uzbrukumu viņiem samaksāts, informē avoti policijā.

Smolets iepriekš apgalvoja, ka viņam uzbruka divi baltādaini vīrieši.

Sestdien Čikāgas policija atklāja, ka izmeklēšanā noticis pavērsiens. Līdz šim baumas par inscinētu uzbrukumu tikušas noraidītas.

Aktiera advokāts noliedz jel kādu sava klienta iesaisti iespējams notikušajā uzbrukumā.

"Tur nav ne kripatas patiesības, un katrs, kurš apgalvo ko citu, ir melis," teikts paziņojumā.

Tiek vēstīts, ka viens no brāļiem strādājis kā Smoleta personīgais treneris.

Nigēriešu brāļi, kuri attiecīgi ir 25 un 27 gadus veci, pēc iespējams notikušā uzbrukuma 29. janvārī pameta ASV. Kad viņi trešdien atgriezās ASV, viņi tika aizturēti, taču jau piektdien tika atbrīvoti un, kā tiek ziņots, sadarbojas ar policiju. 

Iepriekš aktieris vēstīja, ka uzbrucēji izsaukuši homofobiskus un rasistiskus apvainojumus, vienlaikus viņu sitot, aplejot ar kādu ķīmisku vielu un apliekot ap kaklu cilpu.

"Mēs dzīvojam "Maga" valstī," teica aktieris, atsaucoties uz ASV prezidenta Donalda Trampa saukli - "Make America Great Again" (Atgriezīsim Amerikai diženumu).

Policija, pārmeklējot abu nigēriešu brāļu dzīvokli, atrada virvi, maskas un balinātāju, vēsta medijs CBS.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu