Merzļikins palīdz "Lugano" komandai izcīnīt uzvaru Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs svētdien palīdzēja "Lugano" komandai izcīnīt uzvaru Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Lugano" savā laukumā ar 4:3 (1:2, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ženēvas "Servette" vienību.

Merzļikins šajā mačā spēles laikā atvairīja 30 no 33 pretinieku mestajām ripām, bet "bullīšos" viņš neitralizēja sešus raidījumus.

2018.gada Latvijas labākais hokejists šajā sezonā 37 spēlēs vidēji ielaidis 2,49 ripas un atvairījis 91,84% metienu, šajā statistikas rādītājā ieņemot piekto vietu līgā.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 92 punktiem 43 spēlēs ieņem "Zug". Trešā ar 74 punktiem 44 mačos ir uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", bet tālāk ar 73 punktiem 44 cīņās ir vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers".

Tikmēr "Lugano" ar 63 punktu 43 dueļos ir devītā, bet Harija Vītoliņa vadītie "Davos" hokejisti iekrājuši 37 punktus, kas tiem dod priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē. Tiesa, pirmais desmitnieks ir jau 26 punktu attālumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu