Atjaunota vilcienu kustība posmā Sloka-Dubulti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dīzeļvilciens Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā. Ilustratīvs attēls.
Dīzeļvilciens Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā. Ilustratīvs attēls. Foto: Zanda Seņkova/LETA

Tehnisku bojājumu dēļ pirmdienas, 18. februārā, rītā slēgta vilcienu kustība posmā Sloka-Dubulti, liecina "Pasažieru vilciens" publiskotā informācija.

Vilcienu kustība posmā Sloka-Dubulti ir atjaunota pa abiem sliežu ceļiem, liecina "Pasažieru vilciens" publiskotā informācija.

Sākotnēji saistībā ar tehniskiem bojājumiem pirmdienas agrā rītā vilcienu kustība posmā Sloka - Dubulti bija pārtraukta. Vēlāk tā notika pa vienu sliežu ceļu.

Pašreiz vilcienu kustība Tukuma līnijā ir atjaunota pa abiem sliežu ceļiem un vilcieni sāk ievērot kustības sarakstu.

Pēc "Pasažieru vilciena" pārstāvju vēstītā, kavējumi līdz 15 min iespējami arī citās līnijās. 

Jau ziņots, ka  Jau ziņots, ka "Saistībā ar tehniskiem bojājumiem posmā Sloka-Dubulti vilcienu kustība pārtraukta," teikts kompānijas paziņojumā, piebilstot, ka paredzamais vilcienu kustības laiks šobrīd ir plkst. 8.30.

Tāpat kompānijas paziņojumā teikts, ka vilciens "Tukums2", kas no izbrauca plkst. 5.49, bet Rīgā plānoja ierasties plkst. 7.10, stāv stacijā "Pumpuri" un plānotais kavējuma laiks ir divas stundas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu