"Man sāp un esmu neizpratnē!" Ko par balsojuma rezultātiem domā "Supernovas" dalībnieki? (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Konkursā “Supernova 2019” sestdien astoņu finālistu konkurencē triumfēja duets “Carousel”, kas ar dziesmu “That Night” šī gada maijā pārstāvēs Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā, Izraēlā. Fināla uzvarētāju noteica skatītāju un konkursa žūrijas balsojuma kopvērtējums.

Lai gan uz skatuves pēc rezultātu paziņošanas dalībnieku emocijas bija grūti nolasīt, pēc tam sociālajos tīklos lielākā daļa no viņiem dalījās ar savām sajūtām par aizvadīto konkursu un viedokli par netikšanu uz Eirovīziju. 

Tā, piemēram, Samanta Tīna neslēpa savu sašutumu. "Būšu atklāta! Man sāp un esmu neizpratnē! Bet - paldies visiem, kas bija ar mani - manai komandai un atbalstītājiem! Visiem, kas man rakstīja, uzmundrināja un sūtīja veiksmi un spēku vēstulēs, ar to es esmu uzvarētāja- man esat jūs! Tiešām no visas sirds PALDIES! Es bez jums būtu salūzusi! Paldies visiem padomdevējiem un atbalstītājiem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna (@samantatina) on

Dalībnieks Aivo Oskis, kurš fināla kopvērtējumā ieņēma pēdējo vietu, piedzīvoto uzskata par lielisku piedzīvojumu. "Supernova piedzīvojums ir noslēdzies! Paldies atbalstītājiem! Milzīgs paldies ikvienam, kurš bija iesaistīts šajā notikumā! Esmu priecīgs, ka man apkārt ir tik talantīgi un pozitīvi cilvēki, kuri mani iedvesmo pilnveidoties! Esmu apņēmības pilns strādāt un doties pretī jauniem izaicinājumiem!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aivo Oskis (@oskisaivo) on

Edgars Kreilis neslēpa, ka par rezultātiem ir sajūsmā. "Šis bija lielisks piedzīvojums un esmu super pateicīgs ikvienam par atbalstu, kuru izjutu katru dienu, 3 mēnešu garumā! Balva, kuru pagājušajā gadā saņēma Laura Rizotto, šogad nonāca pie manis! Tas bija ļoti patīkams pārsteigums. Tik tiešām! Es joprojām esmu ļoti priecīgs par vakardienas komentāriem, ko saņēmu no žūrijas locekļiem. Šis prieks man dod vārdiem neaprakstāmu gandarījuma sajūtu par savu sniegumu un motivāciju iet uz priekšu. Tieši tāpēc, šī Supernovas sezona man noteikti vēl ilgi paliks atmiņā, jo no šī punkta viss pa īstam tikai sāksies! Paldies Jums visiem!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edgars Kreilis (@edgarskreilis) on

Labus vārdus par konkursu bilda arī grupa "Double Faced Eels": "No visas DFE komandas: Paldies par atbalstu, neizsīkstošu enerģiju, labajiem vārdiem un darbiem visiem, kas ar mums piedalījās Supernova piedzīvojumā vai juta tam līdzi. Mīļākie paldies mūsu ģimenēm, kas mūs vienmēr atbalsta un dod spēku šo visu realizēt. Sirsnīgākie paldies mūsu faniem — gan tiem, kas mums tic jau sen, gan tiem, kas pievienojās saimei tagad! Mēs kopā varam visu! Supernovas komandai, LTV — fantastisks (un brīžam pārcilvēcisks) darbs padarīts! Paldies par pacietību!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Double Faced Eels (@doublefacedeels) on

Paldies saviem faniem izteica arī grupa "Laime pilnīga": "Dārgie draugi! Gribam teikt MILZĪGU PALDIES par jūsu atbalstu Supernova 2019! Bez Jums mēs tik tālu nebūtu tikuši! Jau drīzumā Jūs gaida nākamie muzikālie pārsteigumi no mums!"

Arī Markus Riva, lai gan garu viedokli nepauda, vēstīja, ka "fanu mīlestība ir viņa lielākā balva", uzsverot, ka pēc skatītāju balsojuma viņš ierindojās pirmajā vietā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Fotogalerija: "Supernova 2019" fināls

Kādas vietas “Supernova 2019” finālā ieņēma visi dalībnieki?

Fināla kopvērtējums:

1. “Carousel”

2. Markus Riva

3. “Laime Pilnīga”

4. “Double Faced Eels”

5. “Dziļi Violets feat. Kozmens”

6. Edgars Kreilis

7. Samanta Tīna

8. Aivo Oskis

Žūrijas vērtējums:

1. “Carousel”

2. “Laime Pilnīga”

3. “Double Faced Eels”

4. Edgars Kreilis

5. Markus Riva

6. Samanta Tīna

7. “Dziļi Violets feat. Kozmens”

8. Aivo Oskis

Skatītāju balsojuma kopvērtējums:

1. Markus Riva

2. “Carousel”

3. “Dziļi Violets feat. Kozmens”

4. “Double Faced Eels”

5. “Laime Pilnīga”

6. Samanta Tīna

7. Edgars Kreilis

8. Aivo Oskis

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu