Kambala aicina līdzjutējus uz gaidāmo boksa maču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bijušais Latvijas basketbolists Kaspars Kambala savā atgriešanās cīņā 23.martā ringā tiksies ar mazpazīstamo Baltkrievijas bokseri Aļaksandru Ņakhaičuku. Savā "Instagram" profilā bokseris aicina visus līdzjutējus apmeklēt viņa cīņu klātienē Arēnā Rīga. 

Jau vēstīts, ka Kambala iepriekš jau paziņoja savas cīņas datumu - 23. martu. "Man pirmā cīņa būs 23.martā "Arēnā Rīga" sadarbībā ar "LNK Boxing". Ar menedžeri Kristapu Zuti esam vienojušies par pēdējiem līguma punktiem, lai pie viņiem ["LNK Boxing"] aizvadītu trīs cīņas," janvāra izskaņā kanāla "Best4Sport TV" raidījumā "Kosmodroms" stāstīja 40 gadus vecais Kambala.

Savā "Instagram" profilā Kambala aicinājis visus savus līdzjutējus klātienē apmeklēt viņa atgriešanās boksa cīņu.

"23. marts. Gadu visus "Arēnā Rīga"," raksta Kambala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

March 23rd. Waiting every one at Arena Riga LNK fight nights 11 #mylife #boxer #fighter

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Janvārī Kambala "Jūrmala"/"Betsafe" kreklā noslēdza profesionāla basketbolista karjeru, "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas regulārā čempionāta mačā gūstot 20 punktus.

Galerija:  Kaspara Kambalas karjeras noslēdzošā spēle

Kambala profesionālajā boksā aizvadījis četras cīņas, 2008.gadā Lasvegasā izcīnot trīs uzvaras, divas ar nokautu un vienu pēc punktiem, kā arī vienu reizi cīnoties neizšķirti.

Basketbolista karjeras laikā Kambala pārstāvēja tādus spēcīgus klubus kā Stambulas "Efes Pilsen" un "Fenerbahce", kā arī Madrides "Real" un Kazaņas "Unics", turklāt viņš dala ULEB Eirolīgas viena mača rezultativitātes rekordu, jo 2002./03.gada sezonā viņš vienā no spēlēm iemeta 41 punktu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu