Vīrietim, kurš internetā pasūtījis ar narkotikām piesūcinātas markas, piespriests nosacīts cietumsods (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ar LSD piesūcināta marka; ilustratīvs foto.
Ar LSD piesūcināta marka; ilustratīvs foto. Foto: Pixabay

Rīgas rajona tiesa piespriedusi nosacītu cietumsodu vīrietim, kurš internetā pasūtīja ar narkotikām piesūcinātas markas, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Apsūdzētais nelikumīgi pagājušā gada vasarā kādā interneta vietnē pasūtīja ar psihotropu vielu LSD piesūcinātas markas. Pirkums apmaksāts ar virtuālo valūtu bitkoiniem, kuru vērtība bija 41 eiro.

Kā pasūtījuma piegādes vietu apsūdzētais norādīja savu dzīvesvietu, bet piegādes adresātu noformēja ar izdomātu segvārdu. Pildot pasūtījumu, precīzi nenoskaidrots psihotropās vielas pārsūtītājs no Nīderlandes nosūtīja uz norādīto adresi aploksni, kurā atradās septiņas ar LSD piesūcinātas markas.

Aploksni VAS "Latvijas Pasts" vēstuļu šķirošanas ceha telpās konstatēja Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes amatpersonas.

Tiesa apstiprināja starp prokuratūras un apsūdzēto noslēgto vienošanos un piesprieda apsūdzētajam brīvības atņemšanu uz četriem mēnešiem. Brīvības atņemšanas sods gan noteikts nosacīti ar pārbaudes laiku uz astoņiem mēnešiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu