Četras zodiaka zīmes, kuras visvairāk ietekmēs februāra Supermēness (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Šodien, 19. februārī, debesīs virs Latvijas būs novērojams Supermēness - attālums starp Zemi un tās dabisko pavadoni būs tuvākais šogad. Šāda parādība veicinās pozitīvas pārmaiņas visiem, atklāj astrologi portālam "Bustle", taču ir četras horoskopa zīmes, kuras Supermēness ietekmēs visvairāk.

Dvīņi

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji jau kādu laiku cīnās ar sevi un pārmaiņām sev apkārt.

Tas nav bijis viegli, tāpēc arī tagad Supermēness liks Dvīņiem aizdomāties par dziļi personiskām tēmām.

Galvenais fokuss šajā brīdī jāvērš uz drošības sajūtu - veiksmīgi izdosies atbrīvoties no cilvēkiem un problēmām, kas Dvīņu dzīvi padara trauksmainu. Dvīņiem izdosies arī saprast un nostiprināt attiecības ar tiem, kuri liek tiem justies droši un nepiespiesti. Astrologi norāda: "Tev jau ir visas nepieciešamās īpašības, lai sasniegtu visu, ko vēlies, tikai nepieciešams neliels atbalsts. Ļauj mēnesim izgaismot visu labo un atceries, ka tev izdosies viss, kas iecerēts."

Jaunava

Ja līdz šim gluži neizdodas izpildīt visas Jaunā gada apņemšanās, tad neuztraucies - tev tiek dota otra iespēja. Šis ir labs laiks, lai sāktu ko jaunu, norāda astrologi: "Pilnmēness uz Jaunavām darbosies kā jauna ceļa starta gaisma - laiks atrast kādu aizraujošu hobiju vai mainīt savu stilu un izskatu. Visas lietas izdosies, jo Supermēness ļaus tev viegli aprast ar pārmaiņām un uzņemt tās ar pozitīvu attieksmi."

Strēlnieks

Mēness ir pilns, tāpat kā Strēlnieka kalendārs, tāpēc šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem der atcerēties, ka ik pa laikam nepieciešams atpūsties un sevi palutināt. Astrologi brīdina:

"Pēc pilnmēness tavas darbaspējas krasi samazināsies un pašreizējā slodze var negatīvi ietekmēt tavu veselību."

"Strēlniekiem nepieciešams pavadīt laiku ar sevi - pēc darba doties uz kādu spa procedūru vai vienkārši relaksēties mājās." Pilnmēness iespaidā arī visas problēmas darbā liksies lielākas, nekā tās patiesībā ir, taču kārtīga atpūta palīdzēs šim posmam tikt pāri.

Zivis

Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem pilnmēness atnesīs nopietnas pārdomas par attiecībām. "Pašlaik ar tavu otro pusīti nekas nenotiek tik jauki, kā gribētos, un tu nezini, vai esi gatavs arī turpmākām saistībām," skaidro astrologi.

"Taču nepieņem lēmumu pārāk ātri - padomā, pirms atmet ar roku romantikai!"

Nemeklē problēmas tikai savā partnerī, bet paskaties arī uz sevi - vai tu dod savai otrajai pusītei tik ļoti nepieciešamo laiku vienatnē? Vai tu atvēli laiku arī sev, kur tu varētu pabūt tikai ar savām domām? Supermēness laikā ieturi pauzi un centies nepieņemt nopietnus lēmumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu