Par mešanu ar nūju tiesnesim uz piecām spēlēm diskvalificēts "Slovan" vārtsargs Štepāneks (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jakubs Štepāneks
Jakubs Štepāneks Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Bratislavas "Slovan" vārtsargs Jakubs Štepāneks saņēmis diskvalifikāciju uz piecām spēlēm, jo mačā pret Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" viņš tiesnesim meta ar nūju, vēstī oficiālā turnīra mājaslapa.

Incidents notika "Slovan" pirmdien aizvadītajā izbraukuma spēlē pret Rīgas "Dinamo", kad cīņas izskaņā pēc strīda ar tiesnesi vārtsargs viņa virzienā raidīja salauztu nūju un pēcāk tika noraidīts līdz spēles beigām.

Balstoties uz iesniegtajiem videomateriāliem, izlemts Štepānekam piešķirt diskvalifikāciju uz piecām spēlēm, kā arī naudas sodu.

Tā kā "Slovan" vairs nav izredžu šajā sezonā iekļūt Gagarina kausā un regulārajā sezonā ir palikušas tikai divas spēles, vārtsargam sezona ir noslēgusies. Turklāt sods paredz arī to, ka viņš nevarēs spēlēt vēl nākamās KHL sezonas sākumā, ja paliks šajā čempionātā.

Pašlaik 32 gadus vecais Štepāneks šajā sezonā "Slovan" rindās aizvadījis 36 spēles, kurās izcīnītas astoņas uzvaras un piedzīvoti 25 zaudējumi. Viņš vidēji spēlē ielaidis 3,05 ripas un kopumā atvairījis 89,9% metienus.

"Slovan" ar 33 punktiem 60 spēlēs ir KHL vājākā komanda.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu