Neticama vardarbība Ogrē: sievu jau "apstrādāja" ar nazi un ķērās klāt sievasmātei (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nazis. Ilustratīvs foto.
Nazis. Ilustratīvs foto. Foto: AP/Scanpix

Šausmīgu cietsirdību piedzīvojusi Inese un viņas māte, kuras dzīvo Ogrē. Šī gada sākumā Ineses mājā Ogrē neaicināts uzrādās viņas vīrs, kurš kļuva agresīvs un sievieti fiziski iespaidoja. Nākamajā "apciemošanas" reizē viņš savu sievu jau "apstrādāja" ar nazi un pēc tam ķērās klāt arī sievasmātei, vēsta raidījums Bez Tabu.

Astoņus gadus ilgā laulība sāka irt pirms diviem gadiem, kad no mājas viens pēc otra pazuda dažādi vērtīgi priekšmeti un nauda. Tāpat vīrietis laiku pa laikam "palaida rokas". Inese nolēma, ka laulība ir jāšķir un katram jāiet savs ceļš.

Par šķiršanās datumu izvēlēts 21. marts, taču līdz tam sievietes vīrs laiku pa laikam negaidīti viesojas sievas mājā. Esot ēkā, viņš piesavinājies ārdurvju atslēgas, tāpēc Inesei jātērē ievērojami līdzekļi jaunas slēdzenes iegādei.

Viena šāda vizīte noslēgusies ar asins izliešanu, kad Ineses vīrs virtuvē esot paķēris nazi un strauji devies sievas virzienā.

"Viņš mani apgāza uz gultas, tad dūra ar nazi sirds rajonā. Joprojām var redzēt arī rētas. Dūrienu pēdas var redzēt arī vairākās vietās uz rokas. Pēc tam viņš paņēma krietni lielāku nazi un teica, ka tagad mums abām galvu nocirtīs. Viņš zina, ka esmu apdrošināta, ja es nomirstu, viņš dabūs naudu," stāsta cietusī sieviete.  

Sieviete nelielajā namiņā dzelzceļa sliežu tuvumā dzīvo kopā ar savu mammu. 79 gadus vecā kundze bija aculieciniece tam, kā znots ķērās pie naža, lai savu sievu pārmācītu. Kundzes labās rokas divus pirkstus šobrīd vairs nevar saliekt.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību pārstāve Gita Gžibovska raidījumam norāda, ka visi Ogres iecirkņa pārstāvji esot atteikušies kameras priekšā komentēt, kādēļ varmāka joprojām ir uz brīvām kājām. Arī rakstiski atbilde uz jautājumu netiek sniegta.

Raidījuma rīcībā esošā informācija liecina, ka šobrīd lietas izmeklētāja liecību sniegšanai policijā aicinājusi ierasties Ineses mammu, tikmēr vardarbīgais vīrs joprojām var brīvi pārvietoties pa Ogres ielām.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu