Ceļu satiksmes negadījums Lubānas ielā: bēgot no policijas, uzbrauc citam auto uz jumta (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Polis

Trešdienas, 20. februāra, rītā autovadītājus uz Lubānas ielas, Rīgā, pārsteidzis pavisam neierasts skats - kāda "BMW" markas automašīna daļēji uzbraukusi virsū citam spēkratam. Kā noskaidroja ziņu aģentūra LETA, tas bijis zaglis, kurš bēgšanas laikā ar dārgu džipu atpakaļgaitā uzbraucis citai automašīnai uz jumta.

Sociālo tīklu lietotāji jau steidz izteikt savas versijas, kā šis ceļu satiksmes negadījums varēja notikt.

Aculiecinieka video: avārija Lubānas ielā

Kriminālpolicisti saņēma informāciju, ka trešdienas rītā Rīgā nozagta automašīna "BMW X6". Policisti sāka automašīnas meklēšanu un drīz vien Pļavniekos pamanīja zagto spēkratu, nekavējoties tā vadītājam dodot rīkojumu apturēt transportlīdzekli.

"BMW" vadītājs ignorēja policistu prasības un sāka bēgšanu, veicot agresīvus un bīstamus manevrus.

Foto: Lubānas ielā noticis pavisam savdabīgs ceļu satiksmes negadījums

Lai arī policisti brīdināja zagtās automašīnas vadītāju par šaujamieroča pielietošanu, zaglis turpināja bēgšanu, tāpēc likumsargi divas reizes iešāva automašīnā.

Tomēr arī šaušana neapturēja likumpārkāpēju, kurš turpināja kustību un neilgi pēc tam Lubānas ielā izraisīja ceļu satiksmes negadījumu - atpakaļgaitā uzbrauca uz jumta aizmugurē esošajai automašīnai "Hyundai".

Negadījumā cietušo nav un policisti bēgli turpat aizturēja. Viņš dzimis 1984. gadā un jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīga veida noziegumiem.

Foto: Sašautais "BMW" auto

Foto: LETA

Aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana no diviem līdz desmit gadiem, kā arī mantas konfiscēšana.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu