"Lauku sētas" Ingara bijusī draudzene Zane atklāj, kā jūtas pēc puiša "iznākšanas no skapja" (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no apspriestākajiem notikumiem pēdējā laikā kļuva šova "Lauku sēta" dalībnieka Ingara Babčuka atzīšanās, ka viņš ir homoseksuāls, neskatoties uz to, ka viņu līdz šim saistīja attiecības ar šova dalībnieci Zani Sterķi. Apollo vērsās pie Zanes, lai noskaidrotu, kā šajā situācijā jūtas viņa. 

Kā atklāj Zane, meitene par Ingara seksuālo orientāciju zinājusi vienmēr, tādēļ viņai paziņojums nav bijis šokējošs.

"Visa šī situācija man liekas smieklīga, cilvēki mani žēlo, aizstāv. Bet es nesaprotu, kāpēc. Es taču jau sen to zināju, man tas neliekas nekas tāds. Mēs sākumā bijām labi draugi, kad iepazināmies. Loģiski, ka viņš man bija pastāstījis jau vasarā to visu. Sākumā bijām tikai labi draugi, bet mūsu kopīgie draugi sāka runāt par to, ka starp mums noteikti kaut kas ir, lai gan tad nekas tāds pat nebija ienācis prātā, vienkārši sapratām viens otru jau no pusvārda. Tad nu smejoties izlēmām: ja reiz draugi tā runā, mēs viņiem par prieku varam uztaisīt teātri - lai jau domā, ka esam pāris," stāsta Zane.

Pēc tam gan starp abiem jauniešiem patiešām izveidojušās romantiskas jūtas. "Vienā brīdī notika kaut kas, ko es nevaru izskaidrot. Tas vairs nebija teātris, jo mums vairs nevajadzēja skatītājus. Tas jau bija pa īstam, bet mēs dzīvojam tādā kā savā pasaulē. Abi zinājām kas viņš ir, bet mums bija labi."

Abi draudzīgas attiecības ir saglabājuši, un skandāls nav traucējis viņiem palikt draugiem.

"Mēs joprojām esam draugi, kontaktējamies un smejamies kopā. Patiesībā izšķīrāmies jau sen, un, kad paziņojām par to draugiem, tad mums sākumā nemaz neticēja, jo tiešām nav nekādu aizvainojumu vienam pret otru. Izbaudījām lielisku kopā būšanas laiku un sapratām, ka tomēr mūs vieno vairāk draudzība, ne kaut kas cits," stāsta meitene. 

Lai gan personīgi Ingara mīļoto Zane nepazīst, viņa puišiem vēl veiksmi. "Par Ingara jauno draugu zinu tikai to, ko Ingars ir pastāstījis. Pašai personīgi nav sanācis ar viņu iepazīties, lai gan, ja tāda iespēja būtu, noteikti izmantotu. Esmu klausījusies viņa dziesmas Youtube, dzied viņš tiešām labi."

Kā ziņots, Zanes un Ingara attiecības aizsākās īsi pēc "Lauku sētas" filmēšanas, abiem regulāri publicējot publiskas atzīšanās mīlestībā vienam pret otru. 

Fotogalerija: pāra kopīgie foto

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu