Tiekot strādāts pie tā, lai "TTT Rīga" leģionāre Pedija iegūtu Latvijas pilsonību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Tiekot strādāts pie tā, lai valsts čempiones sieviešu basketbolā "TTT Rīga" leģionāre Šeja Pedija iegūtu Latvijas pilsonību, kanāla 360TV raidījuma "Hattrick ar Puči" atklāja rīdzinieču galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Pašlaik 30 gadus vecā Pedija "TTT Rīga" sastāvā spēlē otro sezonu, būdama viena no komandas līderēm, bet jau iepriekš izskanējušas runas, ka viņa varētu pieteikties Latvijas pilsonībai.

Arī Zībarts esot dzirdējis par šādu informāciju, turklāt viņš sacīja, ka šīs baumas esot pamatotas.

"Pedija padara labākas visas pārējās spēlētājas. Viņa ir spēlētāja, kura nevelk deķīti uz savu pusi, bet gan dalās un padara labākas visas spēlētājas, kuras ir apkārt," raidījumā pauda Zībarts.

Vēstule Saeimai par pilsonības piešķiršanu gan vēl neesot uzrakstīta, taču Zībarts to noteikti parakstītu.

Zībarts apstiprināja, ka šobrīd tiekot strādāts pie tā, lai Pedija iegūtu Latvijas pilsonību.

Pedija šosezon Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas turnīrā vidēji mačā izcēlusies ar 16,5 punktiem, 5,5 rezultatīvām piespēlēm un 4,8 atlēkušajām bumbām.

Vēl pirms pāris gadiem parādījās informācija, ka pilsonību labprāt iegūtu cita tā brīža "TTT Rīga" leģionāre Sidnija Kārtere, taču tas nenotika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu