Neimars pēc atkārtotas pēdas satraumēšanas "raudājis divas dienas"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars pēc atkārtotas pēdas straumēšanas raudājis divas dienas, spēlētājs atklājis dzimtenes televīzijas pārraidē.

Pašlaik 27 gadus vecais Neimars janvārī atsvaidzināja pēdas savainojumu, kas viņam liegs spēlēt vismaz līdz aprīlim. Jau pērn brazīlietis šādi traumēja kāju un bija spiests ilgu laiku nespēlēt.

"Pašreizējā situācija ir sarežģītāka. Kad satraumējos pirmo reizi, es sev teicu, ka man būs operācija, visu salabos un es, cik ātri vien iespējams, atveseļošos," intervijā "Globo TV" teica Neimars. "Šoreiz savainojumu pie sirds ņēmu krietni nopietnāk. Mājās raudāju divas dienas."

Pērn traumas ārstēšana Neimaram aizņēma trīs mēnešus, bet viņš atgriezās uz Pasaules kausa izcīņu, kur gan demonstrēja blāvāku sniegumu nekā ierasts.

Traumas dēļ Neimaram jāizlaiž UEFA Čempionu līgas astotdaļfināls, kurā viņa pārstāvētā Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" tiekas ar Anglijas klubu Mančestras "United". Viņš laukumā varētu atgriezties uz ceturtdaļfināla fāzi, kas paredzēta 9./10. un 16./17.aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu