Internetā nopludināts Kiviča un Skulmes kailfoto; mūziķis sola vērsties policijā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdienas, 20. februāra, rītā skandalozais pašmāju mūziķis Andris Kivičs no bijušās sievas Madaras Kivičas saņēmis pikantu foto, kurā redzams kails kopā ar savu pašreizējo draudzeni Lieni Skulmi.

"Bilde atradās mana telefona galerijā, tātad tā ir uzhakota vai izzagta no mana telefona. Dodos uz policiju rakstīt iesniegumu, tāpēc jebkura šīs bildes tālāk izplatīšana ir nelikumīga," vietnē "Facebook" raksta Kivičs.

Tāpat viņš uzskata, ka pie fotogrāfijas izplatīšanas vainīga ir pati Madara. "Bijušajai sievai bija zināmas visas manas "Google", "Gmail", "Facebook" un visas citas iespējamās paroles, jo viņa pati izveidoja visus manu kontus, kuri tagad ir pazuduši. Instagram konts, dziesma no "Facebook", dziesma no "Youtube", tāpēc es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts."

Kivičs ierakstā aicināja visus nelabvēļus beigt sekot viņam un Lienei. "Tas daļas latviešu sabiedrības idiotisms un kretīnisms ir tik neaprakstāms, ka man vārdu nav."

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu