Ceturtdienas horoskops: 21. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Horoskops ceturtdienai, 21. februārim.

AUNS Nebūšanas mīlas dzīvē var traucēt pilnvērtīgi pievērsties karjeras lietām, koncentrēties ikdienas pienākumiem. Vēlams pēc iespējas norobežot darbu no privātās dzīves, neļauties sakāpinātajām emocijām.

VĒRSIS Ārēji gan to neizrādīsi, taču iekšēji tevī bangos pamatīgas emociju vētras. Šobrīd nebūtu vēlams risināt finansiāla un juridiska rakstura jautājumus. Dienas izskaņā vēlams ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Darba lietās apliecināsi savu profesionalitāti un apzinīgumu. Nav izslēgts, ka tiksi priekšniecības pamanīts. Mīlas dzīvē tavas vēlmes var būt pārlieku sakāpinātas, pat nedaudz utopiskas.

VĒZIS Galvenais nesākt gausties par grūtu dzīvi, tavos spēkos būs vērst visu sev labvēlīgā gultnē. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem mēģini būt atvērtāks, nekautrējies parādīt savu jūtīgo, dvēselisko pusi.

LAUVA Veiksmīgs brīdis, lai īstenotu ar reklāmu, tūrismu, pedagoģiju saistītus projektus. Nebaidies uzņemties līdera lomu, ņemt iniciatīvu savās rokās. Vakarpusē labprāt pabūsi kopā ar mīļoto cilvēku.

JAUNAVA Spēsi gluži vai no pirmā skata novērtēt darījumus, kuri varētu nest pienācīgu peļņu. Var gadīties, ka apsvērsi jaunas biznesa iespējas, meklēsi līdzīgi domājošo atbalstu.

SVARI Līdzgaitniekiem vari kalpot kā iedvesmas avots. Nav izslēgts, pie tevis vērsīsies pēc profesionālā padoma. Šis ir atbilstošs brīdis, lai mēģinātu paplašināt savu lietišķo kontaktpersonu loku.

SKORPIONS Biznesa lietās būsi apsviedīgs un izdarīgs. Būs visas iespējas uzlabot materiālo situāciju, ja vien ļausi savā dzīvē ienākt nepieciešamajām pārmaiņām, novitātēm. Galvenais, tici panākumiem!

STRĒLNIEKS Šodiena var izrādīties zīmīgāka tiem, kuri saistīti ar izklaidi, skatuves dzīvi. Tu lieliski sapratīsies ar plašāku publiku, gūsi tās atsaucību un ievērību. Veiksme smaidīs arī materiālajā plānā.

MEŽĀZIS Negaidīsi, kad tev kaut kas “nokritīs no gaisa”, bet gan mērķtiecīgi pats kaldināsi savu likteni. Nekautrējies darīt zināmus savus plānus plašākai publikai, drošāk veido saikni ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS Kādam no radiniekiem var būt nepieciešams tavs atbalsts, iedrošinājums. Šobrīd lieti noderēs tavas psihologa dotības un lieliskās saskarsmes spējas. Dienas izskaņā iespējama negaidīta ballīte.

ZIVIS Būsi noskaņots kolektīvām aktivitātēm, radošajiem pienākumiem. Lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem. Nav izslēgts, kļūsi par sava veida skolotāju mazāk pieredzējušam kolēģim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu