Madara Kiviča noliedz kailfoto nopludināšanu un atbild mūziķim: Nenodzer pēdējās prāta paliekas (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par jaunāko cilvēku apspriedes objektu kļuva Andra Kiviča paziņojums, ka viņš no bijušās sievas Madaras Kivičas saņēmis pikantu foto, kurā redzams kails kopā ar savu pašreizējo draudzeni Lieni Skulmi.

Kā uzskata mūziķis, pie fotogrāfijas izplatīšanas vainīga ir pati Madara. "Bijušajai sievai bija zināmas visas manas "Google", "Gmail", "Facebook" un visas citas iespējamās paroles, jo viņa pati izveidoja visus manu kontus, kuri tagad ir pazuduši. Instagram konts, dziesma no "Facebook", dziesma no "Youtube", tāpēc es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts."

Ierakstu komentēja arī Madara, kurai Kiviča izgājieni esot apnikuši. 

"Mani neiesaisti savās peripetijās. Es nezinu ne tava "Instagram", ne "Youtube", ne kontu paroles. Pārvaldīju tavas lapas "Facebook", kad bijām vienota ģimene, nevis tagad. Ja būtu ko gribējusi izdarīt, tad pie pirmās ālēšanās viss būtu slēgts. Liec man, lūdzu, mieru. Labāk izrādi savu intelektu tikpat spoži, kā vakarnakt un citās tiešraidēs.

Un mani kā mammu neaiztiec - es publiski plika nevāļājos, ar to nelielos, Tavas drēbes mugurā citiem nevelku, citus publiski neapceļu un par m**kām, kret**iem un deb***ķiem nesaukāju, publiski sievietēm nesitu un bērnus neapkaunoju! 

Nāc taču vienreiz pie prāta, nevis nodzer savas pēdējās prāta paliekas. Nu jau pat man sāk zust pacietība attiecībā pret Tevi, nevēlos zaudēt atlikušo cieņu kā pret meiteņu tēti! Ja nav, ko darīt - meklē "normālu" darbu, lai Tu zini, ko varētu izdarīt. 

Man gan drīzāk sāk likties, ka kādai dāmai tik dziļa interese par manu privāto dzīvi, to nespēj pārdzīvot un atsūta man šādas bildes, lai itkā vēlreiz parādītu, ka Tu "piederi" citai.. tas ir skumji un smieklīgi tiešām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu