Apollo aicina ikvienu dāvāt cerību un palīdzību tiem, kam tā var būt vienīgā!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ziedot.lv

No šā gada februāra atklājam īpašu labdarības sadaļu sadarbībā ar Ziedot.lv, kurā ikviens mūsu lasītājs ir laipni gaidīts, lai palīdzētu tiem, kuri nokļuvuši skarbās dzīves krustcelēs.

Ar nelielu ziedojumu mēs katrs varam sniegt atbalstu gan dzīvnieku patversmēm, kurās pamestie mīluļi skumst bez siltas, sausas pajumtes, gan bērniem, kuru vecākiem pietrūkst līdzekļu un rocības, lai nodrošinātu pienācīgu veselības aprūpi, vai kuru valsts no saviem līdzekļiem vai pieejamajiem resursiem nespēj sniegt.

Mēs katrs varam nonākt situācijās, par kurām ikdienā neiedomājamies un negribam pieļaut, lai arī mūsu tuvie un mīļie cieš, jo lūgt nav viegli.

Tādēļ ir tik svarīgi nepalikt malā, nepievērt acis uz nevēlamo, bet šad un tad, kaut ar mazumiņu, palīdzēt tiem, kuriem tik ļoti tas vajadzīgs, jo, iespējams, savāktais ziedojums kādam ir vienīgais vai pat pēdējais cerības stariņš.

Visas ziedojumu summas pilnā apmērā tiek novirzītas to saņēmējiem, "Apollo" un Ziedot.lv labdarības lapas administrēšanas izmaksas sedz no saviem resursiem.

Sākot šo labdarības aicinājuma akciju, tās laikā rakstīsim un regulāri stāstīsim par gadījumiem mums blakus, par kuriem ir jāsadzird plašākai sabiedrībai, par tiem, kuri klusi sauc pēc palīdzības, par tiem, kuriem klājas grūti un kam nepieciešama mūsu iesaistīšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu