PSG futbolisti svin kārtējo pārliecinošo uzvaru Francijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PSG futbolisti
PSG futbolisti Foto: AP/LETA

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien svinēja kārtējo uzvaru šīs sezonas nacionālā čempionāta spēlēs.

Parīzieši savā laukumā ar rezultātu 5:1 (2:1) sagrāva "Montpellier" komandu.

PSG rindās vārtus guva Anhels di Marija, Kiljans Mbapē, Laivēns Kurzava un Kristofers Nkunku, bet vienu bumbu Monpeljē vienība ieraidīja savos vārtos.

Francijas galvaspilsētas komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt divi no uzbrukuma vadošajiem spēkiem Neimars un Edinsons Kavani, kuri dziedē traumas.

"Izcīnījām uzvaru, pateicoties pacietībai, kvalitātei un nedaudz arī veiksmei. Kopumā sniegums nebija pats labākais, bet ar mūsu uzbrukuma kvalitāti bijām pelnījuši šādu uzvaru," atzina PSG galvenais treneris Tomass Tuhels.

Francijas čempionāta kopvērtējumā PSG ar 65 punktiem 24 spēlēs ir pirmajā vietā, kamēr tuvākā sekotāja "Lille" guvusi 50 punktus 25 mačos. Trešajā vietā ar 46 punktiem seko Lionas "Olymique", bet pa 40 punktiem guvušas Marseļas "Olympique" un "Saint-Etienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu