Balcers: Pirms NBA drafta nemaz nezināju, kas tāds Porziņģis ir

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Rūdolfs Balcers
Kristaps Porziņģis un Rūdolfs Balcers Foto: AFP/Scanpix/Ottawa Senators/TVNET kolāža

Latvijas jaunais hokeja talants Rūdolfs Balcers bijis patīkami pārsteigts, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis apsveicis viņu ar lielisku sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) debijas sezonā. Balcers arī atzina, ka pirms 2015. gada NBA drafta nemaz nezināja, kas tāds Porziņģis īsti ir. 

Porziņģis iepriekš savā "Twiiter" profilā bija veicis ierakstu, kurā pauda prieku par Balcera līdzšinējo sniegumu NHL, kā arī atzīmēja to, ka abi šie sportisti nāk no Liepājas.

"Tas bija foršs brīdis. Telefonā parādījās paziņojums, apskatījos to un ieraudzīju, ka Kristaps Porziņģis ir ietvītojis. Daži no komandas biedriem tobrīd bija blakus - tas mūs uzkurināja," atzina Balcers. 

Uz šo Porziņģa "tvītu" Balcers atbildēja ar veselības novēlējumiem basketbolistam. "Veseļojies. Aiziet, Dalasas "Mavericks"," raksta Balcers. 

"Ir forši, ka esam no vienas pilsētas. Patīkami dzirdēt no viņa atzinīgus vārdus," piebilda 21 gadu vecais Latvijas hokejists, kurš NHL debijas sezonā "Senators" komandas sastāvā 16 mačos guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles. 

"Neesam nekad tikušies. Godīgi sakot, es pirms NBA drafta 2015. gadā nezināju, kas viņš ir. Varbūt kādu dienu satiksimies," teica Balcers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu