Pašmāju romantikas hits: rīdzinieks pēc Valentīndienas izmisīgi meklē klubā satikto bruneti (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/ Leta/ Unsplash

Palīdzību tautiešiem izlēmis lūgt kāds kungs no Rīgas, kas Valentīndienā komunicējis ar kādu dāmu, bet nav pajautājis viņas vārdu. 

Klubs Četri balti krekli publicēja ziņojumu par puisi vārdā Andrejs, kurš izmisīgi meklē “skaistu bruneti oranžos džinsos un gaišā kreklā”, kuru viņš iepazina naktī no piektdienas uz sestdienu un nevar vairs aizmirst.

Apmulsumā Andrejs nepajautāja svešinieces vārdu, klubā stāstot meitenei vien par viņas skaistumu.

“Skaistā brunete oranžās džinsu biksēs un gaišā krekliņā, kas no 15.02. uz 16.02. Valentīndienas ballītē bija ČBK, - kāds jauneklis, vārdā Andrejs, romantiskajā vakarā ar tevi pārmijis pāris vārdu un nu nevar tevi aizmirst, tāpēc izmisis vērsās pie mums pēc atbalsta tevis atrašanā - apmulsumā neesot pat noskaidrojis tavu vārdu. Vairākkārt minēja, cik skaista izskatījies un ka pašlaik kožot elkoņos, ka vakar nav saņēmies atkārtoti pienākt tev klāt!

Jūsu saredzēšanās bija amizanta - viņš sajauca labierīcības, kungu tualetes vietā iesteidzot dāmu, kam sekoja īsa saruna.

Meitene, ja atpazīsti sevi, lūdzu, dod mums ziņu. Ja šo lasa kāds, kas pēc apraksta atpazīst meiteni, arī dodiet ziņu - palīdzēsim šai romantiskajā laikā Andrejam atrast daiļo būtni, kas viņu acīmredzami apbūrusi!" īsi pēc pasākuma rakstīja klubs.

Pagājušas vairākas dienas, bet skaistā dāma joprojām neesot atsaukusies.

"Liels paldies visiem par milzīgo atsaucību, daloties ar šo ziņu. Diemžēl skaistā brunete arvien nav atsaukusies, taču Andrejs nezaudē cerības, apzinoties, ka ziņa līdz meitenei noteikti nonākusi.

Ja meitene pārdomā un izlemj atsaukties, puisis aicina sazināties ar viņu pa tiešo. Arī tad, ja šis stāsts dažādu apstākļu dēļ nav nolemts romantiskam turpinājumam.

Andrejs izsaka lielu pateicību ikvienam par atbalstu un laba vēlējumiem. Ja esat viens otru atraduši - saudzējiet!" rakstīja klubs. 

Ieraksts uzreiz izpelnījās komentāru vētru, vienai daļai cenšoties dot ieteikumus, kā atrast daiļo dāmu, citiem smejoties par "oranžās krāsas džinsiem", uzskatot, ka Andrejs  vienkārši nav pareizi saskatījis dāmas apģērbu, tādēļ viņa arī neatsaucoties. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu