Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Sekss trijatā ir svētki tavai sievietei!" Sokolovs publisko viedokli par pikantu tēmu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs publiskojis jaunu video, kurā apspriež kādu pikantu tēmu - šoreiz tas ir sekss trijatā. 

"Katra vīrieša sapnis ir pārgulēt ar divām sievietēm vienlaicīgi. Bet par to, lai gultā būtu vēl viens čalis, - uz to vīrieši skatās ļoti skeptiski. Kāpēc tā?" video aprakstā vēsta Sokolovs.

Kā atklāj fotogrāfs, viņam pašam ir bijusi pieredze, ka viņš nodarbojas ar seksu ar divām sievietēm, taču tā viņam nav patikusi - tas esot "liels psiholoģiskais darbs skatīties, lai abām meitenēm ir komfortabli un ērti".

Sokolovs piebilst, ka gadījumos, kad pārim seksā pievienojas vēl kāda sieviete, pastāv iespēja, ka vīrietis pēc gultas priekiem var aiziet pie otras seksa partneres, ja ar viņu ir bijis labāk. 

"Ja meitene pārgulēs ar čali, absolūti nav fakts, ka viņa pēc tam gribēs komunicēt ar to čali. Bet ja čalim ir foršs sekss ar meiteni, viņam visdrīzāk gribēsies to atkārtot vēl un vēl," norāda Sokolovs, skaidrojot, ka vīriešiem sekss maina domāšanu daudz vairāk nekā sievietēm. 

Vīrietis, kurš pēdējā laikā regulāri publicē viedokļus par delikātām seksa tēmām, bilda, ka vīrieši bieži nevēlas seksu trijatā, tajā esot iesaistītai vienai sievietei un diviem vīriešiem, jo viņiem vienkārši esot bail izskatīties vājiem. 

Pilnu Sokolova viedokli par seksu trijatā skaties video! 

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu