Nopludināts F1 pilota Hamiltona un mūziķes Nikolas Šerzingeres intīmvideo (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Nepatīkama situācija piemeklējusi slaveno F1 pilotu Luisu Hamiltonu un viņa bijušo draudzeni, mūziķi Nikolu Šerzingeri – internetā pornogrāfiska rakstura mājaslapās nopludināts intīms abu video.

Ar mobilo telefonu 2015. gadā uzņemtajos kadros redzams, kā pāris kopā guļ gultā, abiem vienam otru skūpstot, apskaujoties un ļaujoties intīmiem mirkļiem.

Divarpus minūtes garais video jau ir noskatīts 286 000 reizes kopš tā izlikšanas publiskai apskatei.

Video esot izzagts no sievietes “mākoņa” servera. Mūziķei tuvu stāvošs avots norāda, ka Šerzingerei video nopludināšana ir radījusi lielus pārdzīvojumus un viņa baidās, ka varētu tikt publiskoti vēl kādi privāti materiāli. Šobrīd viņa ir vērsusies pie juristiem, lai video no interneta tiktu dzēsts. 

Pēc astoņu gadu ilgām attiecībām un vairākiem publiskiem strīdiem slavenību pāris izlēma šķirties ceturto un pēdējo reizi 2015. gadā, jo nav spējuši sadzīvot ar abu saspringtajiem darba grafikiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu