Piektdienas horoskops: 22. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Horoskops piektdienai, 22. februārim.

AUNS Šodien var rasties nepieciešamība apliecināt savas pārliecināšanas spējas, oratora dotības. Veiksmīgi prezentējot sevi, vari saņemt patiesi perspektīvus piedāvājumus. Saskarsmē ar mīļoto būsi jautrs, bezrūpīgs.

VĒRSIS Nevajadzētu ļaut sakāpinātajām emocijām ietekmēt lēmumu pieņemšanu. Esi nosvērtāks, risinot nekustamā īpašuma un apdrošināšanas jautājumus. Dvēseles mieru sniegs ģimenes tuvums.

DVĪŅI Ideju tev netrūks, turpretim laiks būs ierobežots, tādēļ jau laikus jāsaprot, kam domā koncentrēt galveno uzmanību. Svarīgi neatstāt pusratā iesāktās lietas, pārliecināties, ka neesi piemirsis kādam solīto.

VĒZIS Brīžiem vari kļūt sapņains, tiekties pēc garīgām vērtībām, filozofiskām pārdomām. Ja spēsi rast līdzīgi domājošo sabiedrību, tad pilnīgi iespējams, izplūdīsi garās pārdomās par pasaulīgām lietām.

LAUVA Pateicoties enerģiskumam, apņēmīgumam aizrausi apkārtējos, radīsi interesi par savu personību. Nav izslēgts, izveidosi kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkiem. Dienas izskaņā baudīsi bezrūpīgu izklaidi.

JAUNAVA Ja pratīsi sastrādāties ar kolēģiem, gūt kopīgu valodu ar priekšniecību, viss ies savu gaitu. Šodien noteikti vajadzētu atturēties no apkārtējo kritizēšanas, pamācīšanas, pat tad, ja pats esi boss.

SVARI Meklēsi iespējas izpaust savas radošās spējas, ļaut vaļu fantāzijas lidojumam. Šis var būt interesants brīdis tiem, kuri saistīti ar mākslas pasauli. Kādam zīmes pārstāvim diemžēl var saasināties hroniskas kaites.

SKORPIONS Šodien situācija ļaus apliecināt tavas stratēģa dotības, kā arī saimnieciskās iemaņas. Pateicoties gūtajiem panākumiem, tu iekarosi līdzgaitnieku ievērību, uzspodrināsi savu sabiedrisko tēlu.

STRĒLNIEKS Neskrien ar pieri sienā, centies būt piezemētāks savā rīcībā, atturies no pārmērīga azartiskuma. Šodien nav pats atbilstošākais mirklis, lai risinātu apjomīgus finansiālos darījumus, parakstītu līgumus.

MEŽĀZIS Ja rodas sarežģījumi darba lietās, nesāc par to pārāk pārdzīvot, labāk uztver neveiksmes kā iespēju mācīties no savām kļūdām. Vakarā vari izkratīt sirdi otrajai pusītei, smelties no viņas morālo atbalstu.

ŪDENSVĪRS Jo apdomīgāk spēsi saplānot dienas darbus, jo mazāk pārsteigumus sev sagādāsi. Centies būt piezemēts un sistemātisks it visā, ko dari, neļaujies steigai vai pēkšņiem emociju uzplūdiem.

ZIVIS Daudz kas būs atkarīgs no tā vai tavā rīcībā būs vajadzīgā informācija un sakari. Šodien zvaigznes iesaka atturēties apmeklēt valsts iestādes, risināt ar mantojumiem, tieslietām saistīto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu