Sestdienas horoskops: 23. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tīģeris. Ilustratīvs attēls
Tīģeris. Ilustratīvs attēls Foto: AP/Scanpix

Horoskops sestdienai, 23. februārim.

AUNS Neparedzēti apstākļi var jūtami sagrozīt tavus šīs dienas plānus. Nav izslēgts, ka tu nonāksi visai amizantā situācijā, par kuru vēl ilgi varēsi atcerēties ar smaidu. Attiecībās ar mīļoto valdīs sapratne.

VĒRSIS Vari veltīt laiku fiziskās formas uzlabošanai, veikt pārmaiņas savā ārienē. Iespējams, ka imidža maiņa šobrīd ir īstais, kas tev nepieciešams. Ģimenes locekļi sniegs tev emocionālu iedrošinājumu.

DVĪŅI Garastāvoklis dienas pirmajā pusē var būt nedaudz sadrūmis, kas mudinās laiku vairāk pavadīt vienatnē. Taču tev nebūs padomā ilgi skumt, visticamāk pēcpusdienā būsi gatavs doties dzīvē!

VĒZIS Diena vairāk piemērots atpūtai mājās. Ģimenes locekļu tuvums nomierinās, atslābinās tevi. Saskarsmē ar atvasītēm valdīs patiesa sapratne un uzticēšanās. Dienas izskaņā iespējams pārsteigums no mīļotā.

LAUVA Tevi burtiski vilks tur, kur valda jautrība, bezrūpība un dzīvesprieks. Nav izslēgts, ka nolemsi pats uzrīkot nelielu ballīti. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var rasties lieliskas iepazīšanās iespējas.

JAUNAVA Nejauši vari nonākt sabiedrībā, kura tevi provocēs uz strīdiem. Kaut arī pēc dabas esi savaldīgs, šoreiz neviļus var pasprukt pāris asāki vārdi. Galvenais, pats nekļūsti uzbrūkošs savā attieksmē.

SVARI Mājinieku izteikumus brīžiem uztversi pārlieku saasināti. Ja sajūti sevī pieaugam emocionālo spriedzi, pievērsies fiziskām aktivitātēm. Sportiskās nodarbes tev palīdzēs atgūt iekšējo līdzsvaru.

SKORPIONS Velti vairāk uzmanības otrajai pusītei. Esi devīgāks ar komplimentiem, iepriecini mīļoto ar romantiskām vakariņām vai citu patīkamu pārsteigumu. Kāds Skorpions var redzēt zīmīgu sapni.

STRĒLNIEKS Sapņosi par jauniem sasniegumiem, tālejošiem mērķiem. Taču, lai idejas iegūtu konkrētākas aprises, tev būs nepieciešams domubiedru loks, kurā apspriest savas ieceres, uzklausīt citu pieredzi.

MEŽĀZIS Būs grūti atslēgties no domām par un ap darbu. Iespējams, pat esot cilvēkos, baudot kultūras dzīvi, tu aktīvi turpināsi analizēt nedēļas laikā paveikto, plānosi savas turpmākās profesionālās gaitas.

ŪDENSVĪRS Šodien aktīvi rosīsies pa māju, koncentrējot uzmanību saimnieciskajiem darbiem, kā arī pievēršoties atvasīšu audzināšanai. Sarunās ar mīļoto nekļūsti pārlieku tiešs, esi savaldīgs, diplomātisks.

ZIVIS Dienas pirmajā pusē labprāt izgulēsies kā nākas, tad izbaudīsi sātīgas brokastis, pēc kurām būsi gatavs doties savās brīvdienas gaitās. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi atvērts un draudzīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu