Vecmīlgrāvī aizturēts iepriekš saistībā ar narkotikām policijas redzeslokā nonācis autovadītājs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Attēls no notikuma vietas
Attēls no notikuma vietas Foto: Rīgas Pašvaldības policija

21. februārī pulksten 00.58 Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Vecmīlgrāvī, pamanīja kādu autovadītāju, piedalāmies ceļu satiksmē, kurš janvāra beigās jau bija nonācis policijas redzesloka saistībā ar to, ka vadījis transportlīdzekli bez tiesībām.

Persona iepriekšējā reizē policistu klātbūtnē bija iebāzis mutē iepakojumu ar baltu pulverveida vielu un paspējis to norīt. Kā vēlāk pats vīrietis skaidroja, ka norijis pusgramu amfetamīna. Arī šajā reizē autovadītājs, ieraugot policijas operatīvo transportlīdzekli, mēģināja izvairīties no likumsargu klātbūtnes. Vīrietis strauji iegriezās Melīdas ielā, kur apstājās un izkāpa no automašīnas vadītāja sēdvietas.

Policisti vīrieti nekavējoties apturēja. Kungs uzrunājot policistus, uzreiz apgalvoja, ka nemaz neesot pie automašīnas stūres sēdējis. Vadītājs esot aizbēdzis, lai gan policisti jau bija piefiksējuši automašīnas vadīšanu ar videonovērošanas kamerām. Pārbaudot vīrieša datus, noskaidrots, ka viņš joprojām nav ieguvis vadītāja tiesības. Apskatot automašīnu, ievērots, ka tajā stāv citas automašīnas magnetola un kaste ar šļircēm.

Pastāvot aizdomām, ka vīrietis līdzīgi kā iepriekšējā reizē varētu veikt kādas neprognozējamas darbības, viņš saslēgts rokudzelžos līdz Valsts policijas Ceļu policijas ierašanās brīdim. Ierodoties Valsts policijas darbiniekiem, automašīnā tika atrasti arī vairāki iztukšoti iepakojumi, kuros bija balta pulverveida vielas paliekas.

Aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Savukārt automašīna evakuēta uz Valsts policijas stāvvietu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu