Kurucs paliek uz rezervistu soliņa "Nets" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Rodions Kurucs palika uz rezervistu soliņa un nepiedalījās aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" ar rezultātu 99:113 savā laukumā atzina Portlendas "Trail Blazers" pārākumu. 

21 gadu vecais Latvijas uzbrucējs kā vienīgais no savas komandas spēlētājiem nedevās laukumā. Iepriekš viņš rokas elkoņa sastiepuma dēļ nepiedalījās spēlē ar Klīvlendas "Cavaliers", taču pēc tam spēlēja NBA Uzlecošo zvaigžņu mačā. 

Uzvarētājiem teicamu sniegumu demonstrēja Jusufs Nurkičs, izceļoties ar 27 punktiem un savāca 12 atlēkušās bumbas zem groziem. 21 punktu iemeta Sīdžejs Makkolums, bet Turcijas centrs Eness Kanters, kurš iepriekš pārstāvēja Ņujorkas "Knicks", pievienoja 18 punktus un deviņas atlēkušās bumbas. Turklāt Kanters nerealizēja tikai vienu no izmestajiem deviņiem metieniem. 

"Nets" rindās 17 punktus guva Alens Krebs, 15 punkti un 10 atlēkušās bumbas Edam Deivisam. 

Bruklinas vienībai šī bija pirmā spēle pēc pārtraukuma, kas bija saistīts ar NBA Visu zvaigžņu spēli. 

Kurucs šosezon piedalījies 41 mačā, no kuriem 29 laukumā devies starta pieciniekā. Vidēji spēlē viņš iemetis 8,8 punktus un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas. 

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs 24. februārī Šarlotā pret vietējo "Hornets", bet nākamajā nedēļā notiks trīs mači pēc kārtas Bruklinā. 

Ar 60 spēlēs izcīnītām 30 uzvarām "Nets" šobrīd Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 6. pozīcijā. Līdz regulārā čempionāta beigām atlicis aizvadīt vēl 22 spēles. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu