Ātrās palīdzības priekšniece ironizē par zemledus makšķerniekiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule sociālajos tīklos publicējusi fotogrāfiju, kurā ar asprātīgu tekstu ironizējusi par zemledus makšķerniekiem. 

Cipules publiskotajā foto redzams, kā, saules staru sasildīti, uz plāna ledus savākušies vairāki desmiti zemledus makšķernieku. 

"Šodien. Aina, kuru ieraugot, sāku apsvērt iespēju izvirzīt hipotēzi par jaunas psihiskas saslimšanas apstiprināšanu," pie foto rakstīja sieviete. 

Foto nekavējoties izpelnījās lielu atsaucību, daudziem turpinot rakstīt asprātības par redzamo ainu. Sieviete diskusijā vērsa uzmanību uz to, cik bieži pēdējā laikā ledū ielūzuši bļitkotāji. 

"Ūdens līdz potītēm, adrenalīns uz plāna ledus un gandarījums par 10 cm zivtiņu īstenībā ir interesants hobijs, ja vien ne regulāra dienestu izsaukšana par apzinātu un skaudru risku piepildīšanos. Uz priekšu!" bilda Cipule. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu