Avārijā uz Daugavgrīvas šosejas vismaz seši cietušie un divi bojāgājušie

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elza Mitjajeva/BreakingLV/Twitter

Rīgā uz Daugavgrīvas šosejas pie pagrieziena uz Voleriem noticis ceļu satiksmes negadījums starp sabiedrisko transportlīdzekli un "Volkswagen" markas automašīnu, informē Valsts policija. 

Pēc sākotnējās informācijas, ir notikusi frontāla sadursme starp "Rīgas satiksmes" autobusu un vieglo automašīnu "VW", aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica.

Viņa stāstīja, ka negadījumā cietuši vairāki cilvēki, bet divi cilvēki gājuši bojā. Dzīvību zaudējis vieglās automašīnas vadītājs un pasažiere; medicīniska palīdzība sniegta vismaz sešām personām.

Satiksme negadījuma vietā pilnībā atjaunota, informē Valsts policija.

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis aģentūrai LETA apstiprināja, ka avārijā iesaistītais ir uzņēmuma 3. maršruta autobuss.

"Uzņēmuma vārdā izsaku līdzjūtību bojā gājušo cilvēku piederīgajiem un avārijā cietušajiem. Arī mēs uzņēmumā veiksim iekšējo pārbaudi par apstākļiem, kāpēc noticis šāds negadījums, kā arī sniegsim visu nepieciešamo informāciju tiesībsargājošajām institūcijām," sacīja Zaķis.

Viņš nevarēja sīkāk pastāstīt par cietušajiem, bet zināja teikt, ka starp cietušajiem ir arī autobusa šoferis.

Dienas pirmajā pusē līdz pulksten 12 Valsts policijā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kas visdrīzāk saistīti ar ceļu apledojumu. Piemēram, uz Vidzemes šosejas ap 9.30 fiksētas vismaz 5 automašīnas, kuras īsā posmā noslīdējušas no ceļa. Policija aicina būt uzmanīgiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu