Pārdeva narkotikas skolēniem: Tallinā aizturēta mašīna ar kokaīnu, amfetamīnu un marihuānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8. februārī Tallinā tika aizturēti trīs cilvēki aizdomās par narkotiku turēšanu lielā apjomā. Aizdomas krīt uz diviem 24 gadus veciem vīriešiem un 17 gadus vecu jaunieti. Savāktie pierādījumi ļauj apgalvot, ka aizdomās turamie pārdevuši aizliegtās vielas nepilngadīgajiem, vēsta portāls Postimees

8. februāra vakarā tika aizturēti divi 24 gadus veci vīrieši un 17 gadus vecs jaunietis, kurš vēlāk tika atbrīvots, ņemot vērā, ka aizliegtās vielas pie viņa netika atrastas. 

Tuvumā policisti aizturēja arī automašīnu KIA. Automašīnā aizturēšanas brīdī atradās arī 14 gadus veca meitene un vienu gadu vecs aizdomās turamā bērns, kas tika nogādāts mātei. 

Policija autmašīnā atrada arī narkotiskās vielas lielā daudzumā, tostarp kokaīns, afetamīns un marihuāna. 

Viena no prioritātēm cīņā ar narkotikām Igaunijā ir aizliegto vielu pieejamības samazināšana nepilngadīgajiem. "Mēs novērojam mācību iestādes, kur, pēc mūsu informācijas, izplatās narkotikas skolēnu vidū. Nepilngadīgos, kas saskārušies ar narkotikām nosūtām uz atbalsta programmu, tomēr jāņem vērā, ka vainīgie saņems sodu," norāda narkotiku apkarotāji. 

Informāciju par narkotiku pārdevējiem piegādājuši cilvēki, kas pamanījuši aizdomīgas darbības un ziņojuši policijai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu