Keina atgriešanās mačā "Hotspur" futbolisti cieš negaidītu zaudējumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Laukumā atgriežoties iepriekš traumētajam Herijam Keinam, uz titulu cerošā Totenhemas "Hotspur" komanda sestdien Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā izbraukumā ar 1:2 (0:0) negaidīti piekāpās "Burnley".

Keins potītes traumas dēļ nebija spēlējis kopš janvāra, tomēr arī bez viņa "Hotspur" spēlēja gana pieklājīgi. Sestdienas mačs labāk sākās "Burnley" futbolistiem, kuri pēc Krisa Vuda precīzā sitiena 57.minūtē izvirzījās vadībā. Viņš vārtus iesita pēc stūra sitiena, tomēr viesi bija pārliecināti, ka šī standartsituācija nebija jāpiešķir.

Līdz "Hotspur" atbildei gan nebija jāgaida ilgi, jo tikai astoņas minūtes vēlāk tieši Keins pēc sānu iemetiena aizbēga no aizsargiem un izlīdzināja rezultātu. "Burnley" gan tik un tā pamanījās izraut uzvaru, kad 83.minūtē ar precīzu sitienu atzīmējās Ešlijs Bārnss.

Premjerlīgas trešajā vietā esošajai "Hotspur" komandai šis zaudējums ir liels trieciens, jo uzvaras gadījumā tā būtu abām līderēm pietuvojusies vairs tikai līdz divu punktu atstatumam.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 65 punktiem 26 spēlēs ir "Liverpool", kamēr tikpat punktus 27 mačos iekrājusi pašreizējā čempione Mančestras "City". Trešā ar 60 punktiem ir "Hotspur", kamēr 51 punktu 26 cīņās iekrājusi Mančestras "City".

Aiz pirmā četrinieka ar 50 punktiem tikmēr ir Londonas klubi "Arsenal" un "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu