"Sunīti mīl vairāk nekā mani!" Kļuvis zināms Maskavas mežā ar maisu uz galvas atrastā zēna liktenis (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mežs; ilustratīvs foto.
Mežs; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sešgadīgo zēnu, kuru nakts laikā atstāja Maskavas mežā, visticamāk, kad beigsies izmeklēšana, nodos tiesībsargājošajām iestādēm, vēsta portāls Postimees, atsaucoties uz Krievijas medijiem.

Tiek ziņots, ka patlaban puisēns atrodas medicīnas iestādē, kur atvseļojas un kur ar viņu strādā psihologs. 

Viņa māte - Nadežda Kulikova -, kura tiek apsūdzēta slepkavības mēģinājumā īpaši cietsirdīgos apstākļos, paliks apcietinājumā līdz 18. aprīlim. 

Viņas vainu noziegumā pierāda lietā savāktie materiāli. 

Ekspertīzei nogādāts sievietes automašīnā atraistais skočs, nazis, bērna matu šķipsnas un citi pierādījumi. 

20. februārī sieviete sniegusi liecības un norādījusi, ka nemaz neplānoja dēlu nogalināt, bet gan tikai pārmācīt par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Pēc viņas vārdiem, dēls audzis nežēlīgs - griezis galvu putniem un mēģinājis noslīcināt suni. 

Māte centusies vien dēlu sodīt un viegli iebiedēt. Iebraucot mežā, viņa teikusi, ka dēls nodarījis pāri putniem un viņam ir jāsaprot, "kā tie jutušies". Tad viņa uzmetusi dēlam virsū miskastes maisiņu, ko aizlīmējusi ar skoču. Sieviete apgalvo, ka bija nolēmusi to pārtraukt pēc pāris minūtēm, taču dēls izbijies un aizmucis. 

18. februārī sešgadīgo puiku ar maisu galvā pamanījis kāds vīrietis, kurš to pavēstījis medijiem.

"Es braucu un saktos, ka priekšā iet "maisiņš ar kājām". Sākumā nesapratu, ka tas ir bērns. Apstājos, pabraucu atpakaļ, izkāpu no mašīnas un teicu: "Stāvi!" Puika kliedza: "Palīdziet man!"

"Mēģināju ar rokām noraut maisiņu, bet tas neizdevās; dabūju nazi un pārgriezu. Iesēdināju puiku mašīnā, pa ceļam parunājām, un viņš man izstāstīja, ka to izdarījusi viņa mamma," atceras vīrietis. 

Puika atzinies, ka gribējis noslīcināt suni, taču mamma viņu pašu noķērusi un mēģinājusi noslīcināt. 

- Kāpēc tu gribēji sunīti noslīcināt?

- Tāpēc, ka suni mīl vairāk nekā mani.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu