Noskaties: Ķirša runa, par kuru Ušakovs iesūdzējis viņu tiesā (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pērnā gada 31. oktobra domes sēdē Vilnis Ķirsis (V) nodēvēja Rīgas mēru Nilu Ušakovu (S) par "korupcijas seju". Piedāvājam noskatīties video ar konkrēto Ķirša runu. 

Video: Viļņa Ķirša runa Rīgas domes sēdes laikā 31. oktobrī

Kā ziņots, Ušakovs tagad vērsies tiesā, kur prasa piedzīt 400 eiro kompensāciju, kā arī publisku atvainošanos kādā no Rīgas domes sēdēm, aģentūru LETA informēja Ķirsis.

17. aprīlī lietu skatīs Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa.

Ušakovs tolaik skaidroja, ka vērsies pret Ķirsi policijā, jo deputāts esot melojis.

"Ir lietas, ko drīkst un nedrīkst teikt publiski. Nedrīkst atklāti melot un teikt, ka es baudu dzīvi Monako, dzerot "Mohito", lai gan sava mūža laikā esmu tur bijis divas reizes. Kaut kādām robežām ir jābūt," skaidroja mērs.

Ušakovs noliedza, ka viņu būtu aizvainojis Ķirša teiktais par "korupcijas sejām".

"Brīvā valstī var izmantot metaforas un citus mākslinieciskos izteiksmes līdzekļus. Taču savos izteikumos viņš neizmantoja vārdus "iespējams", ne "manuprāt", kas liecinātu, ka tas ir tikai viņa viedoklis, kas nozīmē, ka viņš publiski meloja," piebilda Rīgas domes priekšsēdētājs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu