Grieķu uzlecošā zvaigzne Cicips izcīna otro ATP titulu karjerā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stefans Cicips
Stefans Cicips Foto: AFP/SCANPIX

Grieķijas uzlecošā tenisa zvaigzne Stefans Cicips svētdien Francijā izcīnīja savu otro ATP titulu karjerā.

Vien 20 gadus vecais Cicips svētdien uzvarēja Marseļas "ATP World Tour 250" sērijas turnīrā - finālā viņš ar rezultātu 7-5, 7-6 (7:5) uzvarēja pasaules 50.raketi Mihailu Kukuškinu no Kazahstānas.

ATP ranga 12.vietas īpašnieks Cicips šo sezonu ir iesācis lieliski, jo Austrālijas atklātajā čempionātā viņš sasniedza pusfinālu, pa ceļam pamanoties pieveikt arī leģendāro šveicieti Rodžeru Federeru.

"Titulu iegūšana ir iemesls, kāpēc tik smagi strādāju," neslēpa grieķis. "Nevar būt lielāka gandarīja tenisā par uzvaras gūšanu kādā no turnīriem."

Pie sava pirmā ATP titula karjerā Cicips tika pagājušā gada rudenī, kad uzvarēja sacensībās Stokholmā.

Savukārt sieviešu pasaules tūrē pagājušā gada Budapeštas WTA "International" sērijas turnīra uzvarētājas titulu svētdien aizstāvēja Alisone van Ujtvanka no Beļģijas, kura finālā ar 1-6, 7-5, 6-2 uzvarēja čehieti Markētu Vondrušovu (WTA 81.).

Pasaules 50.rakete van Ujtvanka līdz ar to tikusi pie sava trešā WTA titula karjerā - vēl 2017.gadā viņa uzvarēja Kvebekas WTA "International" turnīrā, bet tagad divus gadus pēc kārtas bijusi labākā Budapeštā.

Šveices tenisiste Belina Benčiča sestdien Dubaijā izcīnīja pirmo WTA titulu kopš 2015.gada vasaras.

Pasaules ranga 45.vietas īpašniece Benčiča Dubaijas WTA "Premier" sērijas turnīra finālā ar rezultātu 6-3, 1-6, 6-2 uzvarēja titulēto Čehijas tenisisti Petru Kvitovu, kura ir planētas ceturtais numurs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu