Ķibermanis PK sezonu noslēdz ar ceturto vietu četriniekos un vicečempiona godu kopvērtējumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskara Ķibermaņa vadītā četrinieku ekipāža
Oskara Ķibermaņa vadītā četrinieku ekipāža Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Oskara Ķibermaņa vadītā četrinieku ekipāža pirmdien izcīnīja ceturto vietu Pasaules kausa (PK) izcīņas noslēdzošajā posmā Kalgari trasē Kanādā. 

Pirmajā braucienā Ķibermanis ar stūmējiem Matīsu Mikni, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu piekāpās vien divām Vācijas ekipāžām. Viņi par 0,13 sekundēm zaudēja Frančesko Frīdriham un par 0,04 sekundēm Niko Valteram. 

Ceturtajā vietā atradās vēl viena Vācijas komanda. Johaness Lohners līderim zaudēja 0,23 sekundes, kamēr Ķibermanis viņam bija priekšā 0,10 sekundes. 

Otrajā braucienā Ķibermanis pieļāva vairākas kļūdas, kā rezultātā atkāpās uz ceturto vietu posma summā. Visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas ekipāžas. 

Kārtējo uzvaru svinēja Frīdrihs, kurš latvieti apsteidza par 0,25 sekundēm, otro vietu izcīnīja Valters, kas savam tautietim piekāpās 0,19 sekundes, bet trešais bija Lohners, kurš Frīdriham zaudēja 0,21 sekundi. 

Kopumā startēja 21 ekipāža. 

Pasaules kausa kopvērtējumā uzvarēja Frīdrihs (1727 punkti), Ķibermanis izcīnīja otro vietu (1616), bet trešais palika Lohners (1605). 

Divnieku sacensībās Kalgari Ķibermanis, startējot kopā ar Dāvi Spriņģi, izcīnīja sesto vietu, kamēr Ralfs Bērziņš ar Māri Priekuli ieņēma 25. pozīciju. 

Sezona noslēgsies martā, kad Vistleras trasē Kanādā risināsies pasaules čempionāts. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu