“Real" ar strīdīgu "pendeli" gūst uzvaru pār "Levante"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Pateicoties strīdīgi piešķirtam 11 metru soda sitienam, Madrides "Real" futbolisti svētdien svinēja uzvaru Spānijas čempionāta 25.kārtas spēlē.

"Real" viesos ar 2:1 (1:0) pārspēja "Levante" vienību.

Mača rezultātu 43.minūtē atklāja Karims Benzemā, kurš realizēja 11 metru soda sitienu, kas tika nopelnīts par pretinieka spēli ar roku soda laukumā. Otrajā puslaikā, 60.minūtē Marti Rohers pēc ātra uzbrukuma no tuvas distances panāca izlīdzinājumu.

Mača galvenie notikumi risinājās pamatlaika priekšpēdējā desmitminūtē, kurā pēc neliela kontakta ar pretinieku soda laukumā izteiksmīgi krita Kazemīru, tādējādi uz "Levante" vārtiem tika nozīmēta vēl viena "pendele", kuru realizēja tikko uz maiņu nākušais Gerets Beils.

"Pirms otrās "pendeles" es pat 25 metru attālumā dzirdēju, kā tiek iesperts Kazemīru," pēc mača teica "Real" aizsargs Dani Karvahals. "Neesmu tiesnesis un nevērtēju lēmumus. Tiesnesis un video tiesnešu sistēma pieņēma lēmumu par soda sitienu. Arī mēs esam cietuši no tiesnešu lēmumiem."

Tāpat svētdien uzvaru svinēja otra Madrides komanda "Atletico", kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Villarreal" vienību. "Atletico" rindās vārtus guva Alvaro Morata un Sauls.

Jau ziņots, ka slavenais argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi sestdien guva trīs vārtus jeb "hat-trick", palīdzot viņa pārstāvētajai "Barcelona" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (1:2) pārspēt "Sevilla".

Spānijas čempionāta vadībā ar 57 punktiem 25 spēlēs atrodas "Barcelona", kamēr 50 punktus iekrājusi Madrides "Atletico", bet divi punkti mazāk ir Madrides "Real" kontā. Savukārt uzreiz aiz vadošo trijnieka ar 39 punktiem ir "Getafe", kas sestdien savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica Madrides "Rayo Vallecano".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu