Geju klubā sakāvušies Latvijā slavenākie "drag queen" Amuna un Rojs (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas naktī pamatīgu jandāliņu lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) iecienītajā Rīgas klubā "Top Club" sarīkoja Latvijā plaši atpazīstamās "drag queen" Amuna jeb Dāvis Ķimenis Bergholds un Rojs Rodžers.

Abi jaunieši ir pazīstami ar saviem krāšņajiem deju šoviem "drag queen" tēlos - katrs ar savu grupu un priekšnesumiem, neskatoties uz to, ka ikdienā Dāvis ir frizieris, bet Rojs grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents.

Par notikušo klubā atklāti runāja Dāvis, kurš sociālajos tīklos publiskoja sīku vakara izklāstu.

"Kāpēc mēs iedevām Rojam pa seju? Tāpēc, ka viņš bija pelnījis," atklāj puisis, norādot, ka domstarpības abu puiši starpā radušās, jo Rojs esot vairākas reizes aiz muguras runājis sliktu par Dāvi un viņa šoviem.

Iemesls Dāvja agresijai bijis Roja izteikumi par viņa, kā arī citu "Baltic Queens Show" dalībnieku izskatu un lieko svaru. 

"Viss sākās pirms vairākiem mēnešiem, kad Rojs mūs pirmo reizi publiski apsaukāja," video atklāj populārais "drag queen", sakot, ka jau iepriekš izrēķinājies ar Roju, iemetot viņam ar augstpapēžu kurpi. 

"Rojs publiski mūs ir apsaukājis četras reizes. Cik var izturēt? Cik reizes varam lūgt, lai viņš beidz taisīt šovu par mums? Nav ko citu runāt?" klāstīja Dāvis.

Pēc notikušā Rojs, kurš darbojas arī kā influenceris, ir deaktivizējis savu Instagram kontu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amuna Davis Kimenis Berghold (@amunadavis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amuna Davis Kimenis Berghold (@amunadavis) on

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu