Bredlijs Kūpers un Lady Gaga ļaujas maigumam, aizmirstot, ka līdzās ir aktiera mīļotā Irina Šeika (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP

"Oskara" ceremonijas laikā kaislības virmoja gaisā ne tikai kāroto statuju dēļ - sarkanā paklāja fani ar aizrautību noskatījās gandrīz vai zvaigžņu mīlas trijstūrī.

Sociālajos tīklos pēc ceremonijas beigām aktīvi apspriež Lady Gaga un aktiera Bredlija Kūpera attiecības. Viņi kopā atveidoja galvenās lomas filmā "Zvaigzne ir dzimusi", medijiem pēc filmas baumojot, ka starp abiem sācies romāns, ko abu uzvedība "Oskaru" pasākuma laikā tikai apstiprināja.

Lady Gaga tika godalgota kategorijā "Labākā oriģināldziesma" par dziesmu "Shallow". Pēc nominācijas mūziķe ar asarām acīs metās Kūpera apskāvienos, abiem kāpjot uz skatuves un maigi izpildot dziesmu.

Kūperam uz ceremoniju līdzi bija viņa mīļotā sieviete, modele Irina Šeika, un daudzi bija šokā par aktiera maigumu pret Lady Gaga. Kamēr vieni bija pārliecināti, ka abi tikai atveido filmā redzēto ainu, citi vērsa uzmanību uz Kūpera mīlestības pilno skatienu.

Apskati fotogaleriju!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu