"Blue Jackets" no "Devils" iemaina potenciālo Merzļikina konkurentu Kinkeidu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kīts Kinkeids
Kīts Kinkeids Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" no Ņūdžersijas "Devils" iemainījusi vārtsargu Kītu Kinkeidu.

Savukārt "Devils" par šo darījumu ieguvusi 2022.gada NHL drafta piektās kārtas izvēles iespēju.

Pašlaik 29 gadus vecajam Kinkeidam pēc šīs sezonas beigsies divu gadu līgums, par kuru viņš kopumā saņem 2,5 miljonus dolāru (2,2 miljonus eiro), spēlētājam vasarā kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu.

Šosezon Kinkeids 41 spēlē guvis 15 uzvaras, bet vidēji savos vārtos viņš ielaidis 3,36 ripas un kopumā atvairījis 89,1% metienu. Viņa kontā arī trīs "sausās" spēles.

Lai arī Kinkeids vasarā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, viņš varētu kļūt par vienu no Latvijas izlases pirmā vārtsarga Elvja Merzļikina konkurentiem. Pašlaik Šveicē spēlējošais Latvijas hokejists šajā vasarā varētu iekarot tieši NHL apcirkņus - vēl 2014.gadā viņu "Blue Jackets" draftēja ar 76.numuru.

Iepriekš šosezon vairākkārt runāts, ka no "Blue Jackets" varētu tikt aizmainīts komandas pirmais vārtsargs Sergejs Bobrovskis, tomēr viņa došanās prom no šīs vienības līdz pirmdienas maiņas darījumu beigu termiņam ir maz ticama.

Arī Bobrovskis vasarā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, turklāt viņam neesot plāna karjeru turpināt "Blue Jackets" klubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu