Balcers formālu iemeslu dēļ nosūtīts uz AHL

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers formālu iemeslu dēļ no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" nosūtīts uz Amerikas Hokeja līgu (AHL).

Kā norāda CBS, šāds solis sperts, lai Balcers sezonas izskaņā varētu palīdzēt Belevilas "Senators" komandai AHL izslēgšanas spēlēs. Paredzams, ka līdzīgi pirmdien izdarīja Pitsburgas "Penguins", kas uz AHL nosūtīja citu Latvijas uzbrucēju Teodoru Bļugeru.

Sagaidāms, ka Balcers tik un tā piedalīsies otrdien gaidāmajā NHL spēlē izbraukumā pret Stenlija kausa čempioni Vašingtonas "Capitals", turklāt pašlaik viņa došanās uz AHL nešķiet reāla, jo Otavas "Senators" jau labu laiku ir zaudējusi izredzes uz izslēgšanas turnīru, tāpēc tā var iespēlēt jaunos hokejistus.

Pašlaik 21 gadu vecais Balcers savā NHL debijas sezonā 19 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Otavas "Senators" ir NHL vājākā komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu