Aktieris Kaspars Zāle aizrāvies ar savu kailfoto publiskošanu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dailes teātra aktieris Kaspars Zāle ar savu jaunāko fotosesiju pārsteidza ne vienu vien fanu - tajā viņš redzams pilnīgi kails. Tomēr šī nav pirmā aktiera kailuma iemūžināšana.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja aktieris, viņam pret kailumu nav nekādu aizspriedumu un tā esot viņa radošā izpausme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akts#3

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

"Savu Instagram kontu uztveru kā platformu, kur varu paust viedokli par šobrīd sabiedrībā notiekošo. Šie akti ir mana atbilde uz mūsdienu sabiedrībā valdošajiem štampiem par to, kā jāizskatās kailam cilvēkam. Es no sava kailuma nebaidos! Sevi pieņemu tādu, kāds esmu. Šīs fotogrāfijas uztveru kā mākslas darbu.

Mans mērķis nav, kā, iespējams, Kivičam, šokēt. Ar saviem aktiem nevienu neprovocēju un neaizvainoju.

Tā man ir mākslinieciska izpausme. Ja kādam tas interesē un rada jautājumus – ļoti labi, esmu gatavs uz tiem atbildēt," izdevumam bilda aktieris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

Zāle kails ir fotografējies arī 2017. un 2018. gadā, norādot, ka cilvēku nosodošā reakcija pret kailumu nozīmējot tikai vienu – slima ir sabiedrības attieksme, nevis mākslinieka fantāzija attiecībā pret mākslas darbu. "Esmu pamanījis, ka daudziem pret kailumu ir īpatnēja attieksme, kas robežojas ar neizpratni un pat bailēm. Taču visi pasaulslavenie mākslinieki ir gleznojuši aktus un iemūžinājuši kailu cilvēku ķermeņus skulptūrās."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kok Nese

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaunais

A post shared by Kaspars Zāle (@kasparszale) on

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu