Kiviča šova producente atklāj patiesību par skandalozā pāra izgājieniem (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Liene Skulme un Andris Kivičs
Liene Skulme un Andris Kivičs Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien ekrānos nonāca šova "Kivičs. Pavisam privāti" pirmā sērija, kas vēsta par mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecībām un ikdienu. Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja šova producente Sandija Miezīte, abus mīlniekus ir grūti kontrolēt.

Daudzi mēļoja, ka Kiviča pēdējā laika vētrainie izgājieni ir bijis producentu ieteikts mārketinga triks, taču tā nebūt neesot. "Ja mums kāds pārmet, ka mēs provocējam kaut kādus notikumus, tad patiesībā ir pat otrādi. Nereti saku – varbūt tik traki nevajadzētu!"

"Andris ir ļoti emocionāls cilvēks, tāpēc ir grūti to visu vērtēt. Vienu dienu norunājam, ka viņi abi ar Lieni ieturēs pauzi, nekādās provokācijās neiesaistīsies un piebremzēs ar aktivitātēm sociālajos tīklos, bet jau nākamajā dienā viņi, reaģējot uz internetā paustajām ziņām, tomēr nāk klajā ar saviem komentāriem. Viņi nespēj nereaģēt. Būtībā sagādā sev problēmas, ar saviem izgājieniem radot augsni arvien jaunām runām. To ir grūti kontrolēt. Nevaram viņus ielikt krātiņā un teikt – viss, neejiet vairāk laivā!" teic Miezīte.

Producente sola, ka šovā tiks demonstrēta pāra reālās dzīves ainas, neko neslēpjot, - arī alkohola lietošana.

Nesen sociālajos medijos pārādījās Skulmes un Kiviča kailfoto, notikumam pamatīgi ietekmējot pāri, jo radušies draudi, ka tiks nopludināts arī abu seksa video. Lai šova galvenie varoņi psiholoģiski nesalūztu, producente ir piesaistījusi psihologu.

"To, kas šobrīd notiek, diviem cilvēkiem ir diezgan grūti izturēt. Mēs domājam, kā labāk rīkoties, lai viņi nepārdegtu no tā visa," izdevumam atklāja Miezīte.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu