NBA basketbolists Taunss priecīgs par izdzīvošanu pēc autoavārijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karls Entonijs Taunss
Karls Entonijs Taunss Foto: Reuters/ScanPix

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznēm Karls Entonijs Taunss no Minesotas "Timberwolves" komandas ir priecīgs, ka izdzīvojis pēc pagājušajā nedēļā notikušās automašīnu sadursmes.

Pašlaik 23 gadus vecais basketbolists ceturtdien bija ceļā uz lidostu, tomēr pēc apstāšanās automašīnas aizmugurē ieskrēja kravas auto, kas nepaspēja sabremzēt. Taunss tika sveikā cauri ar izbīli un nelielām traumām, kas viņam lika izlaist divas spēles, bet pirmdien pret Sakramento "Kings" viņš bija atpakaļ ierindā, izceldamies ar 34 punktiem un 21 atlēkušo bumbu.

"Šis bija tāds negadījums, kurā izdzīvošanas iespējamība bija 5%," pirmdien teica Taunss. "Es iekļāvos šajos 5%, bet no tiem 4% iespējamības bija, ka es gūtu ļoti nopietnas traumas. Tā kā es tās neguvu, ierakstījos šajā 1% un varu būt laimīgs."

"Esmu priecīgs, ka viss beidzās labi. Reāli paveicās, ka viss tā arī beidzās," priecīgs bija Taunss.

Taunss šosezon vidēji katrā no mačiem izcēlies ar 23,3 punktiem un 12,0 atlēkušajām bumbām. Tikmēr "Timberwolves" komanda Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 11.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu