Strēlnieks mačā ar Melnkalni guvis nelielu muskuļa plīsumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pirmdien šī gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā ar Melnkalni guvis nelielu muskuļa plīsumu, tviterī paziņoja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis.

Latvijas izlase pirmdien kvalifikācijas turnīra noslēdzošajā un izšķirošajā mačā izbraukumā ar rezultātu 80:74 uzvarēja Melnkalni, tomēr to nepaveica ar vajadzīgo deviņu punktu starpību, tāpēc ceļazīmi uz finālturnīru neizcīnīja.

Latvijas izlases sastāvā līdera lomu uzņēmās Strēlnieks, kuram nepilnās 37 minūtēs bija 25 punkti un desmit rezultatīvas piespēles, kā arī piecas atlēkušās bumbas.

"Strēlnieks Pasaules kausa kvalifikācijas mačā guva nelielu muskuļa plīsumu un spēlēja, cik spēja, neskatoties uz savainojumu," raksta Kalnītis.

Strēlnieks laukumu pameta pēc tam, kad ar ceļgaliem sadūrās ar pretinieku centra spēlētāju Bojanu Dubļeviču.

Piektdien Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētajai Pirejas "Olympiakos" komandai ULEB Eirolīgas mačā savā laukumā jāuzņem Maskavas CSKA. Zem jautājuma zīmes arī arī otra "Olympiakos" saspēlnieka Vasiļa Spanuļa dalība mačā, jo viņš arī guvis traumu.

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātos vēl ne reizi nav piedalījusies, turklāt tāda pati situācija ir arī Melnkalnei, kas līdz ar to šogad sacentīsies savā pirmajā finālturnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu