"Riga" papildina sastāvu ar Francijas augstākajā līgā 169 mačus aizvadījušu uzbrucēju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Berigo
Kevins Berigo Foto: AFP/SCANPIX

Pagājušā gada Latvijas čempione un kausa ieguvēja futbolā "Riga" papildinājusi sastāvu ar franču uzbrucēju Kevinu Berigo, kurš Francijas augstākajā līgā aizvadījis 169 spēles.

Kā ziņo "Riga", 30 gadus vecais francūzis pievienojies uz īres tiesībās no Kipras kluba "Paphos", kas ir Latvijas galvaspilsētas komandas sadarbības partnere.

Pafas vienību Berigo pārstāvēja no 2017.gada, iepriekšējā sezonā 16 spēlēs gūstot septiņus vārtus un veicos divas rezultatīvas piespēles, kā arī vēl divus precīzus sitienus pievienojot Kipras kausa izcīņā. Arī šo sezonu Berigo sāka Pafā, taču iedzīvojās savainojumā. Berigo ir atsācis treniņus un tuvākajā laikā būs gatavs atgriezties futbola laukumā.

Berigo Francijas augstākajā līgā debitēja 2011./2012.gada sezonā, kad "Evian" komandas sastāvā 19 spēlēs guva sešus vārtus, bet nākamajā sezonā viņam 35 mačos bija četri precīzi sitieni. 2013./2014. gada sezonu Francijas spēcīgākajā čempionātā Berigo aizvadīja spilgti - futbolists 32 spēlēs guva desmit vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Pēc šādas sezonas Berigo pārcēlās uz Eiropas futbolā labi zināmo "Montpellier", kurā pirmajā sezonā piedalījās 33 spēlēs, 23 no tām pamatsastāvā, guva četrus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. Nākamajā sezonā viņam 19 spēlēs bija trīs vārti un viena rezultatīva piespēle. Arī nākamās divas sezonas Berigo cīnījās Monpeljē komandas sastāvā, taču kritās futbolista spēles laiks, kā rezultātā aizpērn viņš pievienojās "Paphos" vienībai. Savā pēdējā sezonā Francijā viņš bija arī īrē "Angers" vienībā.

Kopumā viņš Francijas augstākajā līgā 169 spēlēs guvis 27 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles.

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas gaidāmā sezona ar deviņu komandu līdzdalību startēs jau nākamajā sestdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu