Pašmāju slavenības un stilīgi viesi līksmo jauna bāra atvēršanas ballītē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas galvaspilsētas sirdī Vecrīgā, kurā mājo ne mazums restorānu, bāru un citu izklaides vietu, atvēries jauns kokteiļbārs “Le Kiki”.

Bāra saimnieki, meklējot atbilstošu nosaukumu jaunajam projektam, atrada to senos franču valodas krājumos - “Le Kiki” ir sens apzīmējums kaislīgai rīcībai mīlas laikā, proti, kad partneris vai partnere tiek satverta aiz kakla.

Kokteiļbāra īpašnieki ir pieredzējuši naktsdzīves izklaides vietu izveidē un vadīšanā. Bez “Le Kiki” Rīgā, tiem ir trīs veiksmīgas izklaides vietas Viļņā – naktsklubs “Materialiste”, džina bārs “Sanatorija” un izklaides vieta “Bardakas”. Redzot potenciālu Rīgas nakts izklaides dzīves spektra paplašināšanā izvēlētajai mērķauditorijai – izsmalcinātai, patiesai un gaumīgai Rīgas sabiedrībai, un atrodot atbilstošu sadarbības partneri Latvijā, tika pieņemts lēmums par labu “Le Kiki” tapšanai. Kluba saimnieki sola uz Rīgu vest labākos Lietuvas dīdžejus un veidot kopīgus muzikālus projektus ar labākajiem Latvijas klubu māksliniekiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu