Bertāna pārstāvētā "Spurs" gūst uzvaru NBA spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda trešdien Nacionālajā basketbolā asociācijā (NBA) ar uzvaru atgriezās no tā dēvētā rodeo izbraukuma.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 105:93 (32:27, 19:21, 27:19, 27:26) pārspēja Detroitas "Pistons".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā punktus neguva, garām aizmetot pa vienam divpunktu metieniem un tālmetienam.

Viņš toties izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienu reizi pārkāpa noteikumus un trīs reizes kļūdījās. "Spurs" ar viņu laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Spurs" vienībā ar 24 punktiem atzīmējās Lamarkuss Oldridžs, 17 punkti, 13 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles bija Demaram Derouzenam, bet 11 punkti un 14 bumbas zem groziem - austrietim Jākobam Pēltlam.

"Pistons" komandai 22 punktus guva Redžijs Džeksons, bet desmit punkti un 17 atlēkušās bumbas bija Andrē Dramondam.

Viesi "Spurs" komandai pretestību izrādīja tikai spēles pirmajā puslaikā, kad lielākais viņu pārsvars sasniedza piecu punktu vērtību. Mača otrajā daļā Sanatonio vienība visu laiku bija vadībā, lai gan ceturtajā ceturtdaļā "Pistons" vairākas reizes pietuvojās līdz divu punktu deficītam.

"Spurs" komanda atgriezusies no astoņu spēļu izbraukum sērijas, kurā izcīnīja tikai vienu uzvaru.

Sanatonio basketbolisti ar 34 uzvarām 63 spēlēs Rietumu konferencē ieņem astoto vietu, bet "Pistons" ar 29 panākumiem 60 cīņās ir septītā Austrumos.

Latvieša pārstāvētā komanda nākamo maču aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu